ADATOK MEGADÁSA és FELHASZNÁLÁSA: A megrendeléshez teljesítéséhez szükséges a teljes név és cím, valamint a valódiság ellenőrzése miatt a telefonszám és e-mail cím megadása. Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden kötelezettség mentes. A megadott adatok kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használható fel!

 

Megadott adatok tárolása:

Regisztráció nélkül: regisztráció nélküli rendelés esetén, adatai nem kerülnek tárolásra, kizárólag egyszeri alkalommal kerül felhasználásra a megrendelés teljesítéséhez

Regisztrációval: szükséges egy felhasználónév és jelszó megadása, és adatai a weboldal adatbázisában tárolásra kerülnek. A regisztrációt követően, a webrendszer  a megadott e-mail címre levél érkezik, amely tartalmaz a regisztráció során megadott felhasználónevét és jelszavát. A regisztrációval, hozzájárulását adja a rendszerbe való felvételét, és hozzájárul a tájékoztatás, reklámok, ajánlatok fogadásához. A weboldal tulajdonosa, szavatolja, hogy kizárólag saját promóciós és reklám adatokat küld, így más vállalkozás reklámjaihoz az adatbázis adatain nem használja fel.

ADATVÉDELEM: Az oldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár a weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatait harmadik félnek nem adja át,  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Amennyiben Ön úgy dönt: nem engedélyezni számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

 

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

Bármilyen más módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

A részünkre önkéntesen / tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. (Előfizetői címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.) Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. Partneri, előfizetői vagy közönség adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a kiadványok olvasóközönségével kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.